SCORE & De Fruity Island Boys

Het mooiste en leukste van muzikaal Utrecht in één concert!! Op 13 januari geven SCORE en de Fruity Island Boys een dubbelconcert in het prachtige Zimihc theater in Utrecht Zuilen. Kom luisteren naar een heerlijk concert dat vocal group SCORE en het barbershop kwartet de Fruity Island Boys samen geven. Alle genres komen voorbij, dat wordt genieten!

SCORE is een groep van vijftien energieke, gepassioneerde zangers uit Utrecht. Zij brengen een divers palet aan genres op de planken. Jazz, Pop, een snufje klassiek: alles komt voorbij. Met veel liefde en toewijding laat SCORE prachtige bestaande én eigen arrangementen horen. Alles a-capella, met de muzikale leiding als onderdeel van het koor. Zet je schrap voor een sprankelende muzikale ervaring!

De Fruity Island Boys zijn een fris en fruitig barbershop kwartet uit Utrecht. Deze vier heren blazen de vroege 20e eeuw nieuw leven in. Met een knipoog, want hun repertoire gaat alle kanten op: van Elvis, via Ierse traditionals en country-oldies naar Disney-klassiekers, en alles daartussenin. Lekker oubollig, nooit saai!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *